Циганският хороскоп може да определи съдбата на човек. Тя се различава

...
Циганският хороскоп може да определи съдбата на човек. Тя се различава
Коментари Харесай

Циганският хороскоп ще ви разкаже всичко по-добре от ясновидка-Може да определи съдбата на човек

Циганският хороскоп може да дефинира ориста на човек. Тя се разграничава от знаците на Зодиака, сближава се в едно, знаците в този хороскоп също са 12.
Циганите са огромен, античен номадски народ със лични строги обичаи. Те са известни и с разказването на ориста. По принцип ромите четат ръцете си, картите, като употребяват ножове и тамбури. Но малко се знае, че те също имат своя лична система от знаци, която дефинира ориста и специфичните характерности на човек по рожден ден. В циганския хороскоп има единствено 12 знака, всеки от които обгръща избран интервал от време. Нека да разгледаме:

✔ Купа 21.01 – 19.02

Знак, указващ човек, който е колеблив, неуверен и дълго обмисля, преди да трансформира някоя концепция в действителност. Хората с купа са склонни да оставят нещата незавършени, макар обстоятелството, че при раждането си получават дарбата с изключителна автентичност и креативност.

Чашите фино усещат естетика във взаимоотношенията и мечтаят да създадат щастливи всички хора към тях. Те са доста късметлии в играта, само че все пак Купите имат наклонност да харчат доста повече, в сравнение с приходите им разрешават. За здравето. Тук хората-купи се уморяват доста бързо. Изчерпването може да докара до умствено и физическо безсилие или зной.

✔ Качулка 20.02 – 20.03

Този знак в връзките с външния свят е доста мнителен, спокоен е и сериозен. Специален подарък на хората Качулки е да намерят правилни и откровени другари, които са подготвени да им оказват помощ в потребност или да ги поддържат в моменти на безпокойствие и прочувствена горест.

Качулките постоянно изпитват финансови усложнения, само че в това време ги вземат решение бързо и елементарно, защото са необикновено изобретателни в работата. Те са решителни и авантюристичен настроени към работата.

За да останат здрави, Качулките се нуждаят от атмосфера на мира и тишина – единствено в този случай се усещат удобно. Гимнастиката и масажът също ще са от изгода за тялото им.

✔ Кама 21.03 – 20.04

Доста удобен знак, който не губи време на кръстопът да се чуди в коя посока да поеме, постоянно се придвижва към задачата си бързо и непосредствено. Хората-ками имат дарбата на интуицията, имат триумф в хазарта и елементарно печелят залози. Фенове са на конкуренцията и с помощта на конкуренцията постоянно се придвижват към задачите си напред, обаче са склонни към импулсивни, а от време на време и нападателни дейности. Кинжалите са чудесни в ръководството на парите, те са невероятни админи. Много постоянно те имат същинско „ желязно “ здраве.

✔ Венец 21.04 – 20.05

Хората-венци са фенове на комфорта и лукса, те имат вяра, че единствено най-хубавото в живота като цяло им дава отговор. В същото време те безусловно не са склонни да хвърлят пари в канализацията. Този знак е талантлив със специфичен подарък – непоклатима неизменност. Венците са настойчиво упорити, което от време на време може да провокира неприязън измежду другите, само че по-често – удивление към достиженията им. Рядко чакат изгодите да паднат от небето за тях, затова в своята работа те напредват и развиват личен бизнес с огромна увереност, самодейност, в последна сметка това постоянно води до триумф и персонален напредък. Често венците намират своето предопределение в промишлеността за развлечения и мода.

Те имат положително здраве, за поддържане на което се нуждаят единствено от подобаваща и навременна отмора, след което човек може почтено да каже: „ Добре си почивах, в този момент мога да работя “.

✔ Свещник 21.05 – 20.06

Почитател на обичта, другарството, познанствата и връзките, този знак в никакъв случай няма да покаже студено равнодушие към близките. Свещник, който излъчва топлота и искреност, постоянно е обичан от хората към него и той го знае доста добре. Свещник може да наподобява като безразличен и великодушен човек, само че все пак е единствено външен тип. Дарът на свещниците е просветеност. Те са бързи и интелигентни, което кара другите да се възхищават.

Хората с свещи, преди да харчат пари, първо избират да натрупат избрана сума. Понякога жаждата им за струпване става прекомерно пресилена и свещниците рискуват да се трансфорат в същински криволици.

За да поддържат положително здраве и фитнес, свещниците изискват придвижване и физически. натоварване, тъй че те се поучават да спортуват.

✔ Колело 21.06 – 21.07

Под този знак се раждат хора, водени от страсти и импулсивност. Хората с колела са извънредно афективни, нестабилни и нестабилни, затова фината им сензитивност може да се трансформира в негативно качество – нараснала накърнимост. Колелата са доста склонни да мечтаят и мечтаят, а не на практика дейности. Те са безшумни покровители и „ пазители “.

Хората Колела са надарени с отлична дарба да концентрират вниманието си. Изключителните умения и самодисциплина им оказват помощ да се съсредоточат върху казуса, те могат да заемат водещи позиции в работата си и да бъдат високо продуктивни.

Недостатъкът на напрегната и продължителна централизация обаче е муден, изтощително главоболие и мигрена. Промяната на дейностите, краткотрайното ориентиране на вниманието и почивката ще оказват помощ за поддържане на здравето.

✔ Звезда 22.07 – 22.08

Запленяващи и очарователни Звезди се пробват да се възползват оптимално от този натурален подарък. Разкошът на нейното лъчение и съвсем магичният метод на съществуване са главните оръжия на хората-звезди против всички нежелания и компликации в живота. Звездите са същинските „ късметлии “, обичаните на ориста. Успехът в профил на този знак постоянно е съпроводен.

Що се отнася до здравето, уязвимостта на Звездата е гръбначният дирек и ставите, които постоянно са подложени на огромен стрес, заради буйното предпочитание на хората, родени под този знак, да бъдат блестящи във всичко без изключение.

✔ Камбана 23.08 – 22.09

Нежността и добротата са натурален подарък на всички родени под този знак. С много реален взор към света и извънредно работливи персони, хората с камбани доста постоянно имат забележителна тежест в обществото. Камбаните имат доста рядка дарба да слушат деликатно събеседника и да вършат сериозни забележки по градивен метод, макар че доста постоянно са прекомерно взискателни към другите.

Хората-камбани употребяват пари, с цел да се усещат уверени и сигурни и доста постоянно лишават дълго време да мислят, преди да подписват бизнес покупко-продажби или да стартират договаряния.

Естествената благодушие и искреност на Камбаните способстват за положителното здраве в доста връзки, към този миг можете да добавите умерена физическа интензивност, приятна и спокойна атмосфера, може би даже масаж.

✔ Монета 23.09 – 22.10

Знак за същински сексапил с дарбата на виртуозното изкуство за другарство с хората. Хората-монети са добре осведомени с това по какъв начин да решат всеки проблем, зародил в живота им, те постоянно преливат от позитивни неща и с подготвеност ги споделят с другите. Благоразумните и рационалните Монети отдават огромно значение освен на умствените, само че и на физическите качества на тези, с които би трябвало да си взаимодействат.

Самите настоятелен и предприемчиви хора от този знак са чудесни в договарянията и имат положително възприятие за правдивост. За здравето. Тук хората-монети въобще не се нуждаят от съвет, защото без значение се стремят да го поддържат, употребявайки за това всевъзможни средства.

✔ Сабя 23.10 – 21.11

Дага беше дадена на ром като знак на края на юношеството. Затова постоянно се свързваше със гибелта на предишното и началото на нещо ново. Дага е интензивна схватливост. Под въздействието на този знак се раждат мистериозни и мощни хора, с несломимо и твърдо разположение, като предписание, предизвикващи всеобщо почитание и почитание. Сабите са представители на аналитично мислене, сензитивно възприемащи и забелязващи всичко, което се случва към тях. Те имат много положително здраве от раждането, само че в това време постоянно не се грижат прекомерно доста за себе си.

✔ Брадва 22.11 – 21.12

Рискови хора. Те са безконечни „ авантюристи “. Хората-брадви решително и самоуверено посрещат всеки нов ден, демонстрирайки неудържимия си блян към независимост във всевъзможни форми.

Естественият подарък на Брадвите е бърз и явен разум. Отличната досетливост, съчетана с здравомислие и деловитост, кара този знак да се усеща елементарно и умерено при всевъзможни условия и във всяка атмосфера. Брадвите се смятат за надеждни и надеждни хора. Най-често физически това са доста мощни хора, макар че ненапълно са склонни да злоупотребяват с вродената си устойчивост.

✔ Подкова 22.12 – 20.01

Неотразим възторг е привилегията и дарбата на хората от този знак. Хората с подкови се характеризират с живо усещане и най-високата активност на възприятията, предавани от тях. Подкови се смятат за лоялни и доста надеждни другари, постоянно подготвени да оказват помощ.

Подкови са непрекъснати, постоянно се пробват да реализират безусловно съвършенство във всичко. В същото време това по предписание са безстрашни и доста дръзки хора, подготвени за доста, способни да поемат опасности в живота. Подкови постоянно печелят доста от живота или губят още повече. Обикновено Подковите са доста сполучливи в работата, тъй като знаят по какъв начин да работят интензивно, без да вършат никакви паузи, постоянно намират способи да осъществят свои лични планове.

По отношение на здравето най-слабата точка на хората с подкови са венците и зъбите, както и шийният гръбначен дирек.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР